Вівторок, 21.05.2024, 06:36
Вітаю Вас Гість | RSS

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «БАЛТСЬКЕ ПРОФЕСІЙНО – ТЕХНІЧНЕ АГРАРНЕ УЧИЛИЩЕ»

Фотогалерея

Головна » 2013 » Серпень » 19 » Візитна карточка
21:08
Візитна карточка

   Кожний юнак, кожна дівчина, повинні знати, що, навчаючись в професійному навчальному закладі, їм треба готувати себе до праці, до того, щоб створювати цінності, корисні для людини, для суспільства. 

                     Василь Сухомлинський

 

      З розвитком виробництва, впровадженням нових технологій, появою інноваційних розробок на підприємствах усе більше потрібно кваліфікованих робітників, які повинні активно і швидко діяти, вирішуючи будь-які складні проблемні ситуації на виробництві. 

     Майбутні кваліфіковані робітники повинні бути не тільки освіченими, а й компетентними, тобто вміти використовувати набуті знання на сучасному виробництві, миттєво реагувати на зміни виробничих завдань в умовах ринкової економіки.

 

      Шановні педагоги, учні, батьки!
  Ми раді вітати вас на сайті ДНЗ "Балтське  професійно-технічне аграрне училище» !

  Наше училище знаходиться у стародавньому мальовничому місті Балта  на півночі Одеської області.    Оскільки  училище  працює над демократизацією   освітнього процесу, то ми пропонуємо вам через використання ресурсів всесвітньої мережі знайомитися з нашими досягненнями та спільними зусиллями вирішувати проблеми навчально-виховного процессу.

    Бажаємо, щоб сайт  ДНЗ  « Балтське професійно-технічне аграрне училище»  став для педагогів помічником у навчанні дітей, для батьків - порадником у вихованні, а для учнів - надійним всезнаючим другом.

         Дорогі колеги, маємо надію на тісну співпрацю.

       Наш сайт знахідка для тих, хто хоче познайомитись з історією навчального закладу, відслідковувати за його розвитком і удосконаленнями, брати участь в нашому  училищному житті і отримувати інформацію про якісну підготовку кваліфікованих робітників.

     Ми щиро віримо в те, що подорож сайтом розширить ваші уявлення про проблеми  професійно-технічної освіти, збагатить ваші знання з професій, за якими у нас ведеться підготовка, науково-педагогічну базу, забезпеченість літературою, новітніми засобами навчання тощо.

   Державний навчальний заклад «Балтське професійно-технічне аграрне училище» є закладом другого атестаційного рівня, що забезпечує реалізацію права громадян на здобуття професійно-технічної та повної загальної середньої освіти.

    Училище  здійснює підготовку кваліфікованих робітників високого рівня кваліфікації, як правило, з числа випускників загальноосвітніх навчальних закладів на основі базової чи повної  загальної середньої освіти, а також підготовку, передпідготовку та підвищення кваліфікації робітників і незайнятого населення.

    Головним  завданням училища є забезпечення права громадян України на професійне навчання відповідно до їх покликань, інтересів і здібностей та стану здоров’я з метою задоволення потреб економіки у кваліфікованих і конкурентоспроможних робітників на ринку праці.

   Наше училище  – начальний заклад освіти, який здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців для легкої,  автотранспортної, сільськогосподарської й інших галузей промисловості,а саме: кравець, закрійник, електрогазозварник,  електрогазозварник-водій автотранспортних засобів категорії  «С»,  тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії "А", "В", слюсар з ремонту  сільськогосподарської техніки та  устаткування , водій автотранспортних  засобів категорії  «С», продавець ,муляр-штукатур.

     ДНЗ «Балтське професійно-технічне аграрне училище»
 щиро запрошує учнів на навчання у наш заклад!!!

     Ми раді вітати працелюбну, енергійну й активну молодь. Якщо ви вирішили стати кваліфікованим робітником, конкурентоспроможним на ринку праці, приходьте до нас!

     Інженерно-педагогічний колектив разом із громадськими організаціями докладуть усіх зусиль, аби ваша мрія стала дійсністю, щоб у стінах училища ви набули міцних знань і стали висококваліфікованими фахівцями, які зможуть вирішувати завдання, що стоять перед економікою незалежної України.

Переглядів: 411 | Додав: sats | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зворотній зв'язок
Пошук
Відео
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024